Farel College

Zomerschool 9 – 20 juli

15 mei 2018

Over twee maanden start de Zomerschool weer.

Sinds juli 2016 neemt het Farel College deel aan de Zomerschool-regeling. Dit is een traject  waarin leerlingen die niet regulier bevorderbaar zijn het recht hebben het cijfer voor één schoolvak te ‘repareren’. Het is een manier om te voorkomen dat een leerling een heel schooljaar moet overdoen omdat hij/zij eigenlijk blijft zitten op één vak. De Zomerschool biedt leerlingen uit alle klassen, met uitzondering van klas 1 en de examenklassen, een kans om alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar.

De Zomerschool is van 9 tot en met 20 juli 2018 en loopt daarmee door tot en met de eerste week van de zomervakantie.

Meer informatie over de Zomerschool (voorwaarden, inschrijven, enz.) staat in het document Zomerschool 2018.

Nieuws

Academy Day op Farel College

23 juni 2019

50-minuten rooster vanaf maandag 24-6

De laatste week van juni belooft een warme, zonnige week te worden. Gezien de weersverwachting wordt er gewerkt met een 50-minuten rooster. 

Lees meer...

20 juni 2019

Veel talent op Farel Festival

Woensdag 29 mei lieten leerlingen hun talent zien tijdens het Farel Festival. Er waren dertien optredens variërend van zang, muziek en rap tot poëzie. Leerlingen konden voorafgaand aan het Farel Festival workshops volgen om hun talent te ontwikkelen (dans en rap). Ook organisatorisch zetten leerlingen hun beste beentje voor.

Lees meer...

Iftar-avond

10 juni 2019

Overzicht laatste schoolweken

Voor de laatste twee schoolweken vind je hier de overzichten.

Lees meer...

28 mei 2019

Zomerschool 15 t/m 26 juli

Over anderhalve maand start de Zomerschool weer.De Zomerschool biedt leerlingen die daarvoor in aanmerking komen (met uitzondering van klas 1 en de examenklassen), een kans om alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar

Lees meer...

Ouderavond 'In gesprek met pubers'

14 mei 2019

Topnacht van het Farel

De Nacht van het Farel die kort voor de meivakantie werd georganiseerd, was een succes.

Lees meer...

7 mei 2019

Examens 2019

De Centrale Examens 2019 beginnen a.s. donderdag. Mavo start met biologie, havisten mogen gelijk aan de slag met wiskunde en voor het vwo staat het examen scheikunde op het programma. Op examenblad.nl  staan de tijden en vakken precies aangegeven. 

Lees meer...

Paasviering 17 april