Farel College

Start FAMUN 2020

13 februari 2020

Achter de schermen wordt keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor FAMUN 2020. FAMUN is een vierdaagse debatconferentie, waarvan de organisatie volledig in handen is van leerlingen uit klas 4, 5 en 6 van onze school. Sinds mei vorig jaar werken zij hard om ook van deze vijfde editie weer een groot succes te maken. Tijdens FAMUN komen jongeren uit de hele wereld naar het Farel om met elkaar te debatteren over actuele en mondiale vraagstukken. Het thema waarover in de verschillende commissie wordt gedebatteerd is dit jaar ‘Shaping the world of tomorrow’.

FAMUN heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een goed georganiseerde conferentie met debatten op een hoog niveau. Van alle deelnemers heeft ongeveer eenderde de Nederlandse nationaliteit. De overige deelnemers komen onder andere uit Egypte, Turkije, Spanje, Pakistan, Bangladesh, Duitsland, Armenië, Georgië, Amerika, Hongarije, Groot-Brittannië, India of Polen. Veel deelnemers logeren bij een gastgezin van onze school en wij zijn dankbaar voor zoveel gastvrijheid.

FAMUN 2020 vindt plaats van 13 tot en met 16 februari op onze school. De openingsceremonie is in Theater de Flint. Kijkt u voor meer informatie op de website www.famun.nl

Vanwege FAMUN werken wij op donderdag 13 februari op school met een 50 minuten rooster.

Nieuws