Farel College

Topnacht van het Farel

14 mei 2019

De Nacht van het Farel die kort voor de meivakantie werd georganiseerd, was een succes. In totaal deden 150 leerlingen mee en er waren natuurlijk ook docenten aanwezig. Er vonden deze nacht heel veel activiteiten plaats zoals een pub quiz, kickboksen, dansen, lasergamen, Loesje-posters maken, tekenen en kleuren. Ook zijn muren in het kantoor van mevrouw Stolk en meneer Koers en in het sciencelokaal geschilderd. Een digitaal kampvuur met kampvuurfilmpjes op telefoons, verhoogde de sfeer in lokaal 020. Voor sommige docenten duurde de nacht wat lang en zij hebben tussendoor stiekem geslapen. De opbrengst van de Nacht van het Farel bedraagt 4138,00 euro en gaat naar Edukans. Dank aan allen voor inzet en bijdrage! 

Nieuws

Academy Day op Farel College

23 juni 2019

50-minuten rooster vanaf maandag 24-6

De laatste week van juni belooft een warme, zonnige week te worden. Gezien de weersverwachting wordt er gewerkt met een 50-minuten rooster. 

Lees meer...

20 juni 2019

Veel talent op Farel Festival

Woensdag 29 mei lieten leerlingen hun talent zien tijdens het Farel Festival. Er waren dertien optredens variërend van zang, muziek en rap tot poëzie. Leerlingen konden voorafgaand aan het Farel Festival workshops volgen om hun talent te ontwikkelen (dans en rap). Ook organisatorisch zetten leerlingen hun beste beentje voor.

Lees meer...

Iftar-avond

10 juni 2019

Overzicht laatste schoolweken

Voor de laatste twee schoolweken vind je hier de overzichten.

Lees meer...

28 mei 2019

Zomerschool 15 t/m 26 juli

Over anderhalve maand start de Zomerschool weer.De Zomerschool biedt leerlingen die daarvoor in aanmerking komen (met uitzondering van klas 1 en de examenklassen), een kans om alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar

Lees meer...

Ouderavond 'In gesprek met pubers'

14 mei 2019

Topnacht van het Farel

De Nacht van het Farel die kort voor de meivakantie werd georganiseerd, was een succes.

Lees meer...

7 mei 2019

Examens 2019

De Centrale Examens 2019 beginnen a.s. donderdag. Mavo start met biologie, havisten mogen gelijk aan de slag met wiskunde en voor het vwo staat het examen scheikunde op het programma. Op examenblad.nl  staan de tijden en vakken precies aangegeven. 

Lees meer...

Paasviering 17 april