Farel College

Inleveren schoolboeken

7 juni 2022

Het schooljaar is bijna afgelopen. Op 10 juni ontvangen alle leerlingen per mail een overzicht van de laatste schoolweken. Binnenkort kunnen leerlingen hun schoolboeken inleveren. Dit zijn huurboeken die bij Iddink ingeleverd moeten worden en daarnaast (werk)boeken die op school ingeleverd worden.

Boeken van Iddink

Inleveren van de boeken van Iddink is op donderdag 7 juli. Leerlingen ontvangen van Iddink via hun account bericht welke boeken bij hen ingeleverd moeten worden.

De huurboeken van Iddink moeten ingeleverd worden in aula van de Farel Academy aan de J.P. Sweelinckstraat. Het tijdstip waarop leerlingen verwacht worden staat vermeld in het overzicht van de laatste weken.

Boeken van school

Op 10 juni ontvangen de leerlingen van de niet-examenklassen een mail met een overzicht welke (werk)boeken op school ingeleverd moeten worden. De examenklassen hebben dit overzicht al ontvangen.

Deze boeken worden ingeleverd in de week van 27 juni in de lokalen 008, 009, 010 en 011. De exacte dagen en tijden staan vermeld in het overzicht van de laatste schoolweken. Het is niet mogelijk de boeken in te leveren op een andere tijd dan staat vermeld in het overzicht. Het is handig wanneer leerlingen dit formulier uitprint en voorzien van hun naam meenemen op de inleverdag.

Wanneer een leerling op deze dag verhinderd is, word hij/zij geacht iemand te vragen om de boeken in te leveren op het aangegeven tijdstip.  Het is niet mogelijk om boeken eerder in te leveren op school of op een andere plek. Dus niet afgeven bij het secretariaat, de dagwacht of de mentor.

Nieuws

18 april 2024

Vacature docent geschiedenis / maatschappijleer

Lees meer...

Vacature docent godsdienst

8 april 2024

The Soapbox Challenge

Wat zijn we trots op onze leerlingen…!

Lees meer...

Project burgerschap en sociale stage

2 april 2024

Vacature docent Engels

Wil jij onderdeel zijn van een enthousiaste vakgroep en breng jij jouw passie voor de Engelse taal graag over op onze leerlingen? Dan zoeken wij jou.., als docent Engels bij ons op school! Bekijk hier onze vacature

Lees meer...

18 maart 2024

De digitale aanmeldweek komt eraan!

We kijken er enorm naar uit om nieuwe leerlingen te verwelkomen op onze wereldschool!

Lees meer...

Farel Academy Day

14 maart 2024

Farel Reflectie in Sint Joriskerk

Op dinsdag 19 maart start om 18.15 uur een bijzondere avond in de Sint Joriskerk in Amersfoort voor de leerlingen uit havo 4 en vwo 5. De avond begint met een gezamenlijke reflectie met diverse sprekers en muzikanten. Daarna kunnen leerlingen verschillende workshops volgen waarvoor zij zich tijdens de godsdienstles hebben ingeschreven. Hiervoor staan diverse […]

Lees meer...

14 maart 2024

Surveillanten gezocht

Tijdens toetsweken en de centrale examens hebben we veel surveillanten nodig. We horen regelmatig dat ouders, opa’s, oma’s, buren of gepensioneerden het leuk vinden om hier een steentje aan bij te dragen. Kent u iemand, of vindt u het zelf leuk om (met vergoeding) ons één of meerdere dagdelen te ondersteunen? Stuur dan een mail […]

Lees meer...

Voorbereiding examens