Farel College

Inleveren schoolboeken

7 juni 2022

Het schooljaar is bijna afgelopen. Op 10 juni ontvangen alle leerlingen per mail een overzicht van de laatste schoolweken. Binnenkort kunnen leerlingen hun schoolboeken inleveren. Dit zijn huurboeken die bij Iddink ingeleverd moeten worden en daarnaast (werk)boeken die op school ingeleverd worden.

Boeken van Iddink

Inleveren van de boeken van Iddink is op donderdag 7 juli. Leerlingen ontvangen van Iddink via hun account bericht welke boeken bij hen ingeleverd moeten worden.

De huurboeken van Iddink moeten ingeleverd worden in aula van de Farel Academy aan de J.P. Sweelinckstraat. Het tijdstip waarop leerlingen verwacht worden staat vermeld in het overzicht van de laatste weken.

Boeken van school

Op 10 juni ontvangen de leerlingen van de niet-examenklassen een mail met een overzicht welke (werk)boeken op school ingeleverd moeten worden. De examenklassen hebben dit overzicht al ontvangen.

Deze boeken worden ingeleverd in de week van 27 juni in de lokalen 008, 009, 010 en 011. De exacte dagen en tijden staan vermeld in het overzicht van de laatste schoolweken. Het is niet mogelijk de boeken in te leveren op een andere tijd dan staat vermeld in het overzicht. Het is handig wanneer leerlingen dit formulier uitprint en voorzien van hun naam meenemen op de inleverdag.

Wanneer een leerling op deze dag verhinderd is, word hij/zij geacht iemand te vragen om de boeken in te leveren op het aangegeven tijdstip.  Het is niet mogelijk om boeken eerder in te leveren op school of op een andere plek. Dus niet afgeven bij het secretariaat, de dagwacht of de mentor.

Nieuws

50 jaar Farel: reünie

29 juni 2022

Excellent worden was een kunst, excellent blijven heel bijzonder

De havo-afdeling van het Farel College in Amersfoort heeft opnieuw het predicaat Excellent ontvangen. Deze erkenning werd op maandag 27 juni verstrekt tijdens een bijeenkomst in de aula van school door een vertegenwoordiger van de jury Excellente Scholen. Ook wethouder Fatma Koşer Kaya van de gemeente Amersfoort was hierbij aanwezig. Beoordeling en waardering onderwijs Op […]

Lees meer...

Zomerschool

Examenuitslag eerste tijdvak

7 juni 2022

Overstap naar Microsoft Office 365

In het weekend van 25 en 26 juni stapt het Farel College over op Microsoft Office 365. Wanneer op vrijdag 24 juni na 17.00 uur een e-mail gestuurd wordt, kan het zijn dat dit bericht in ‘het niets’ verdwijnt. De overstap is technisch geregeld, alleen duurt het enige tijd voordat dit wereldwijd op allerlei servers […]

Lees meer...

Inleveren schoolboeken

17 mei 2022

Farel Academy Day

Op donderdag 19 mei organiseren we op de Sweelinckstraat voor vwo 4 en 5 de Academy Day. Elf experts, waarvan tien oud-leerlingen van het Farel, brengen een casus in uit hun werkpraktijk. De professionals zijn werkzaam als onder andere psycholoog, loopbaanadviseur voor mensen met een beperking, data-analist, architect en burgemeester. Ze vertegenwoordigen bedrijven zoals een […]

Lees meer...

Examens en diploma-uitreiking

16 mei 2022

Laatste Literaire Café van dit schooljaar

Op woensdag 1 juni vindt alweer de laatste bijeenkomst van het digitale Literaire Café van dit schooljaar plaats. We bespreken de roman ‘Mijn moeder heeft altijd gelijk’ uit 2020 van de Duits– Oekraïense schrijver Lana Lux. Pak je kans en discussieer mee over dit boeiende boek. Iedereen is van harte welkom, leerlingen, ouders en medewerkers. […]

Lees meer...

Erasmusproject HOPE