Farel College

Inleveren schoolboeken

7 juni 2022

Het schooljaar is bijna afgelopen. Op 10 juni ontvangen alle leerlingen per mail een overzicht van de laatste schoolweken. Binnenkort kunnen leerlingen hun schoolboeken inleveren. Dit zijn huurboeken die bij Iddink ingeleverd moeten worden en daarnaast (werk)boeken die op school ingeleverd worden.

Boeken van Iddink

Inleveren van de boeken van Iddink is op donderdag 7 juli. Leerlingen ontvangen van Iddink via hun account bericht welke boeken bij hen ingeleverd moeten worden.

De huurboeken van Iddink moeten ingeleverd worden in aula van de Farel Academy aan de J.P. Sweelinckstraat. Het tijdstip waarop leerlingen verwacht worden staat vermeld in het overzicht van de laatste weken.

Boeken van school

Op 10 juni ontvangen de leerlingen van de niet-examenklassen een mail met een overzicht welke (werk)boeken op school ingeleverd moeten worden. De examenklassen hebben dit overzicht al ontvangen.

Deze boeken worden ingeleverd in de week van 27 juni in de lokalen 008, 009, 010 en 011. De exacte dagen en tijden staan vermeld in het overzicht van de laatste schoolweken. Het is niet mogelijk de boeken in te leveren op een andere tijd dan staat vermeld in het overzicht. Het is handig wanneer leerlingen dit formulier uitprint en voorzien van hun naam meenemen op de inleverdag.

Wanneer een leerling op deze dag verhinderd is, word hij/zij geacht iemand te vragen om de boeken in te leveren op het aangegeven tijdstip.  Het is niet mogelijk om boeken eerder in te leveren op school of op een andere plek. Dus niet afgeven bij het secretariaat, de dagwacht of de mentor.

Nieuws

Schoolfotograaf

Ouderavonden

15 augustus 2023

Eerste schoolweek

Op dinsdag 22 augustus start het schooljaar voor de leerlingen. Na ontvangst in de aula volgt kennismaking met de mentor/tutor. Voor de leerlingen van klas 1, 2 en 3 liggen in het lokaal pakketjes met (werk)boeken van school klaar. De leerlingen worden verwacht om: Brugklassen:                      […]

Lees meer...

Diploma-uitreiking

14 juni 2023

Examenuitslag

Bekendmaking van de uitslag van de examens van het eerste tijdvak is op woensdag 14 juni. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur bellen de mentoren de uitslag door aan alle leerlingen. Om 15.00 uur ontvangen mentoren de nog-niet-geslaagde leerlingen op school. Om 16.00 uur ontvangen mentoren de geslaagde leerlingen op school. Op donderdag 15 juni is […]

Lees meer...

Trailer musical Impact

Positieve visitatie tweetalig onderwijs mavo

11 mei 2023

Eindexamen

Het is een spannende tijd voor onze examenkandidaten. Vanaf donderdag 11 mei moeten de leerlingen uit mavo 4, havo 5 en vwo 6 laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. We wensen alle examenkandidaten heel veel succes en hopen op mooie resultaten! Op woensdag 14 juni krijgen de leerlingen de uitslag. De leerlingen die nog […]

Lees meer...

11 april 2023

18 en 19 april Heathers the musical

Op dinsdag 18 en woensdag 19 april is de uitvoering van ‘Heathers de musical’ op school! Heathers the musical’ is een Engelstalige musical met veel zang, dans en acteertalent. Deze musical is bijna helemaal door leerlingen opgezet, uitgezocht en ingestudeerd. Ze hebben het decor en de choreo gemaakt en een aandeel in de musicalband. Ze […]

Lees meer...

Kennismaken Farel College