Farel College

Boeken bestellen bij Iddink

11 juli 2020

In onderstaande pdf vind je een voorbeeld om de stappen duidelijk te maken wanneer je schoolboeken gaat bestellen voor schooljaar 2020/2021. De schoolcode van het Farel College wordt gekoppeld aan Magister.

 • Leerling-flow-bestellen-met-ECK-iD-004.pdf
 • Nieuws

  15 oktober 2e avond Literair Café

  22 september 2020

  Besmetting Covid-19

  Een van onze leerlingen is helaas besmet met Covid-19. De leerling is sinds vrijdag 18 september niet meer op school geweest en heeft zich laten testen.  Alle klasgenoten en hun ouders zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. De betrokken leerlingen zijn in quarantaine en volgen thuis online lessen. Overige leerlingen volgen gewoon les op school volgens het rooster. […]

  Lees meer...

  Mondkapjes op het Farel

  Ouderavonden

  3 september 2020

  100% geslaagd voor het IB-diploma

  Alle leerlingen die afgelopen schooljaar hun internationaal erkende ‘International Baccalaureat’ examen aflegden, zijn hiervoor geslaagd!  Alle tto-leerlingen uit de eindexamenklas van 2020 ontvangen hun IB diploma. In het najaar volgt een diploma-uitreiking voor deze leerlingen, waarbij zij hun IB-diploma en tto ‘senior certificate’ in ontvangst mogen nemen.

  Lees meer...

  Schoolfotograaf

  2 september 2020

  Het Literair Café gaat van start in september

  Op donderdag 10 september 2020 wordt er weer gestart met de eerste ronde van het Literair Café 20/21. Het Literair Café wordt gehouden op het Farel College van 19:30-21:00 uur.

  Lees meer...

  2 september 2020

  Voorschriften Covid-19

  Inmiddels zijn we als school weer opgestart na de zomervakantie. Het was spannend, voor het eerst sinds afgelopen maart allemaal weer naar school. De vraag was of het met de Covid-19 voorschriften allemaal goed zou verlopen. Hier en daar waren er wat onduidelijkheden, maar over het algemeen hield iedereen zich goed aan de regels. De voorschriften worden vrijdag 4 september ook als bijlage bij het Farelnieuws verstuurd naar alle leerlingen en ouders/ verzorgers.

  Lees meer...

  Aangepaste richtlijnen start schooljaar 2020/2021

  Overlijden Henny de Wit