Farel College

Aangepaste richtlijnen start schooljaar 2020/2021

27 augustus 2020

De richtlijnen voor de start van het nieuwe schooljaar zijn aangepast. Belangrijkste aanvulling en wijziging zijn:

  • Alle leerlingen en medewerkers van het Farel College nemen vanaf maandag 31 augustus 2020 een mondkapje mee naar school.
  • Wanneer het moeilijk is om de 1,5 meter afstand tot de medewerkers te handhaven, draagt iedereen een mondkapje. Dit betekent in elk geval tijdens leswisselingen. School geeft het aan wanneer dit ook tijdens praktijklessen of op andere momenten geldt.
  • Als je op vakantie bent geweest in een oranje vakantiegebied, moet je bij thuiskomst de RIVM-richtlijn van 10 dagen quarantaine opvolgen. Je komt in deze periode niet op school en je ouder/verzorger meldt je af bij de Dagwacht.

De maatregelen gelden tot en met 30 september 2020. Hierna vindt in samenwerking met de Medezeggenschapsraad een evaluatie plaats.

Lees hier de richtlijnen die op het Farel College gelden.

Nieuws

9 oktober 2020

Besmetting Covid-19

Enkele van onze leerlingen en een medewerker zijn helaas besmet met Covid-19. Alle betrokken collega’s, leerlingen (en hun ouders) zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. De nauwe contacten zijn in quarantaine en volgen thuis online lessen. Overige leerlingen volgen gewoon les op school volgens het rooster. Kijk in geval van klachten op RIVM.nl voor de te volgen […]

Lees meer...

Beslisboom 12 + thuisblijven of naar school?

15 oktober 2e avond Literair Café

Mondkapjes op het Farel

Ouderavonden

3 september 2020

100% geslaagd voor het IB-diploma

Alle leerlingen die afgelopen schooljaar hun internationaal erkende ‘International Baccalaureat’ examen aflegden, zijn hiervoor geslaagd!  Alle tto-leerlingen uit de eindexamenklas van 2020 ontvangen hun IB diploma. In het najaar volgt een diploma-uitreiking voor deze leerlingen, waarbij zij hun IB-diploma en tto ‘senior certificate’ in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

Schoolfotograaf

2 september 2020

Het Literair Café gaat van start in september

Op donderdag 10 september 2020 wordt er weer gestart met de eerste ronde van het Literair Café 20/21. Het Literair Café wordt gehouden op het Farel College van 19:30-21:00 uur.

Lees meer...

2 september 2020

Voorschriften Covid-19

Inmiddels zijn we als school weer opgestart na de zomervakantie. Het was spannend, voor het eerst sinds afgelopen maart allemaal weer naar school. De vraag was of het met de Covid-19 voorschriften allemaal goed zou verlopen. Hier en daar waren er wat onduidelijkheden, maar over het algemeen hield iedereen zich goed aan de regels. De voorschriften worden vrijdag 4 september ook als bijlage bij het Farelnieuws verstuurd naar alle leerlingen en ouders/ verzorgers.

Lees meer...

Aangepaste richtlijnen start schooljaar 2020/2021