Farel College

50-minuten rooster vanaf maandag 24-6

23 juni 2019

De laatste week van juni is een warme, zonnige week. Gezien de weersverwachting wordt er op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juni gewerkt met een 50-minuten rooster. Op woensdag wordt besloten of dat voor donderdag 27 juni ook zal gelden.

(UPDATE woensdag 26-6):

Woensdag 26 juni was het minder warm dan de afgelopen dagen. Donderdag zal het naar verwachting nog iets minder warm zijn, maar vrijdag stijgt de temperatuur weer. In ons schoolgebouw blijft het onverminderd warm. Dat betekent dat we ook donderdag met het 50-minuten rooster werken.
Vrijdag 28 juni start voor een aantal klassen de toetsweek en daarom draaien wij vanaf deze dag met het ‘gewone’  70-minuten rooster.

 

Nieuws

28 augustus 2019

Start schooljaar

In dit bericht staat de nodige praktische informatie over de eerste schooldagen.

Lees meer...

Academy Day op Farel College

23 juni 2019

50-minuten rooster vanaf maandag 24-6

De laatste week van juni belooft een warme, zonnige week te worden. Gezien de weersverwachting wordt er gewerkt met een 50-minuten rooster. 

Lees meer...

20 juni 2019

Veel talent op Farel Festival

Woensdag 29 mei lieten leerlingen hun talent zien tijdens het Farel Festival. Er waren dertien optredens variërend van zang, muziek en rap tot poëzie. Leerlingen konden voorafgaand aan het Farel Festival workshops volgen om hun talent te ontwikkelen (dans en rap). Ook organisatorisch zetten leerlingen hun beste beentje voor.

Lees meer...

Iftar-avond

10 juni 2019

Overzicht laatste schoolweken

Voor de laatste twee schoolweken vind je hier de overzichten.

Lees meer...

28 mei 2019

Zomerschool 15 t/m 26 juli

Over anderhalve maand start de Zomerschool weer.De Zomerschool biedt leerlingen die daarvoor in aanmerking komen (met uitzondering van klas 1 en de examenklassen), een kans om alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar

Lees meer...

Ouderavond 'In gesprek met pubers'

14 mei 2019

Topnacht van het Farel

De Nacht van het Farel die kort voor de meivakantie werd georganiseerd, was een succes.

Lees meer...

7 mei 2019

Examens 2019

De Centrale Examens 2019 beginnen a.s. donderdag. Mavo start met biologie, havisten mogen gelijk aan de slag met wiskunde en voor het vwo staat het examen scheikunde op het programma. Op examenblad.nl  staan de tijden en vakken precies aangegeven. 

Lees meer...