Farel College

15 oktober 2e avond Literair Café online

24 september 2020

Samen lezen werkt verrijkend! Dit vonden ook de mensen die in september deel namen aan de eerste bijeenkomst van het Literair Café. Deelnemers waren benieuwd naar de mening van andere aanwezigen en leerlingen vonden het erg leuk om interactief bezig te zijn met een boek dat ze lezen voor het vak Duits.

Op donderdag 15 oktober duiken wij diep in het boek Auerhaus van Bov Bjerg. Meer informatie over dit boek lees je in het FarelNieuws van 4 september 2020. Uiteenlopende vragen komen aan bod. Iedereen die het boek (deels) heeft gelezen kan 15 oktober deelnemen via Google Meet aan het online Literair Café. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 13 oktober via: https://forms.gle/Vxd7kUJFPFy9z97UA.

Nieuws

9 oktober 2020

Besmetting Covid-19

Enkele van onze leerlingen en een medewerker zijn helaas besmet met Covid-19. Alle betrokken collega’s, leerlingen (en hun ouders) zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. De nauwe contacten zijn in quarantaine en volgen thuis online lessen. Overige leerlingen volgen gewoon les op school volgens het rooster. Kijk in geval van klachten op RIVM.nl voor de te volgen […]

Lees meer...

Beslisboom 12 + thuisblijven of naar school?

15 oktober 2e avond Literair Café

Mondkapjes op het Farel

Ouderavonden

3 september 2020

100% geslaagd voor het IB-diploma

Alle leerlingen die afgelopen schooljaar hun internationaal erkende ‘International Baccalaureat’ examen aflegden, zijn hiervoor geslaagd!  Alle tto-leerlingen uit de eindexamenklas van 2020 ontvangen hun IB diploma. In het najaar volgt een diploma-uitreiking voor deze leerlingen, waarbij zij hun IB-diploma en tto ‘senior certificate’ in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

Schoolfotograaf

2 september 2020

Het Literair Café gaat van start in september

Op donderdag 10 september 2020 wordt er weer gestart met de eerste ronde van het Literair Café 20/21. Het Literair Café wordt gehouden op het Farel College van 19:30-21:00 uur.

Lees meer...

2 september 2020

Voorschriften Covid-19

Inmiddels zijn we als school weer opgestart na de zomervakantie. Het was spannend, voor het eerst sinds afgelopen maart allemaal weer naar school. De vraag was of het met de Covid-19 voorschriften allemaal goed zou verlopen. Hier en daar waren er wat onduidelijkheden, maar over het algemeen hield iedereen zich goed aan de regels. De voorschriften worden vrijdag 4 september ook als bijlage bij het Farelnieuws verstuurd naar alle leerlingen en ouders/ verzorgers.

Lees meer...

Aangepaste richtlijnen start schooljaar 2020/2021